Workshop Tessa Lecluyse


Tessa studeerde Vrijde beeldende kunsten – Glaskunst en Keramiek op Lucas School of Arts in Gent. Haar interesse in creëren, experimenteren, onderzoeken en creatief bezig zijn ontpopte zich daar helemaal. Tijdens haar opleiding werd Tessa vooral aangetrokken tot het onderzoeken van de materie. Daarbij lag de focus op het analyseren van de grenzen, de beperkingen maar vooral op de vele mogelijkheden. Na haar studies bleef dit de leidraad doorheen haar artistieke praktijk. Tessa streeft binnen haar eigen praktijk en binnen het atelier Keramiek naar uitdaging, experiment, proces, het leertraject en het plezier in creëren. Ze laat toevalligheden of ‘mislukkingen’ toe, graag zelfs. Het kunnen positieve inspiratiebronnen zijn of een bewuste keuze.

Op 3 en 4 januari 2023 wil ze haar kennis delen in Julia’s Potterie tijdens een bijzonder boeiende en leerrijke workshop. In deze intensieve tweedaagse begeleidt Tessa Lecluyse je in het groter en hoger draaien. Voor deze workshop moet je vlot een kilo kunnen centreren.

Prijs: 270 €

 

Praktisch:
  • We draaien telkens van 10:00 tot 16:00.
  • Klei, materiaal en lunch zijn inbegrepen
  • Bakken is exclusief maar kan tegen een meerprijs (max. 60 cm. hoogte)
  • Je brengt mee: een schort, handdoeken, plooimeter en indien je dit hebt een verfbrander.

 

Inschrijven: stuur een mailtje naar info@juliaspotterie of zeg het in het atelier tijdens de workshop.

Je mag het bedrag overschrijven op rekeningnummer BE11 7340 4223 7748 op naam van Julia's Potterie met vermelding Workshop Tessa Lecluyse. De betaling bevestigt je inschrijving!